ALTRES PROJECTES

Release

En un món de presses i sobre estimulació: l’arbre com a element guaridor convida a la reconnexió amb un
mateix. Marilén Ribot surt a la cerca d’aquests arbres , els quals transita a través d’una performance itinerant, i crea així un refugi per a si mateixa i per a tots els que l’acompanyen.

Més Info

Espai:
Espai natural obert
Duració:
15 minuts
Públic:
Tots els públics
Necessitats tècniques:
-Altaveu amb bluetooth
-Un tècnic de so
Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

CICLES

Cicles de la lluna, de l’any i de la vida. Finals que donen espai a inicis diferents. La transformació de diferents etapes a través del moviment de la Roda.
Més Info

Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

Prismes

«Prismes – When Resilience becomes Love». Els diferents prismes de la vida projecten mil idees i sentiments. Entre els girs i moviments del procés de sanació aprenem a transformar el dolor el bellesa recolzant-nos en la resiliència.

Més Info

Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

Ganivets

Una viatgera, una veritable amazona, sempre d’un lloc a un altre amb la maleta a sobre. En aquesta maleta no només hi porta roba, els ganivets són els seus fidels companys de viatge i emocions. T’atreveixes a acompanyar-la? No te’n penediràs!

Més Info

Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

Fotògraf: Manel Sala Ulls

Equilibri Botelles

La vida et recorda que l’equilibri veritable és en tu, és suficient que et paris i et comencis a escoltar. A totes les esquerdes pots veure llum. Tot allò que puja baixa i tot el que baixa puja.
Més Info

Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

Fotògrafa: Verónica Huerta

Faquirisme

Abraçant les ferides és un número de circ amb vidres trencats, els sons dels vidres i la respiració seran els protagonistes. Faquirisme en estat pur.
Més Info

Dossiers:
-CAT
-ES
-EN

Fotògraf: Manel Sala Ulls

Dance Trapeze

Aquest número és un pas a dos , el trapezi de gir ballat amb elegància i força es fusionaran en un sol element, risc i soltura girant en harmonia.
Més Info
Links:
– Video
Fotògraf: Manel Sala Ulls

Corda Volant

La corda volant és força i fragilitat en un. Com una milana real, desafiant la gravetat, piruetes i salts mortals que et tallen l’alè.

Més Info

Links:
– Video

fotògraf: Manel Sala Ulls

Trapezi Volant

El trapezi volant, barra seductora de tantes artistes com la gran Miss Mara, poesia dels aires buscant la fortalesa de les deeses oblidades.
Més Info

Links:
– Video

PROJECTES Anteriors

Duo Roda

La complicitat amant de totes les relacions, ja diuen que no n’hi ha dues sense tres, la roda de la vida entre equilibris i carícies serà l’encarregada de posar al seu lloc el camí de les experiències.
Més Info

Links:
– Video

Atempo – Cia. Atempo Circ

Atempo és un dibuix musical, una pàgina en blanc al mig de la ciutat, un espai irreal, una terra de ningú on quatre individus es troben. Aquí ells compartiran fragments de dues realitats, una quotidiana i una màgica. Ells es coneixen…però no ho recorden. Serà la música la clau per arribar a comunicar-se.
Més Info

Links:
– Video

Learning, beginning to Lose – Cia. Atempo Circ

Una reflexió sobre la vida inspirada en la poesia del circ. Una proposta tècnicament i artísticament innovadora, que combina diversos llenguatges: del vídeo art i la dansa contemporània al circ més extrem per crear una relació directa amb l’espectador. Una visió que desafia moltes idees de la nostra societat.
Més Info

Links:
– Video

Pulso – Cia. Atempo Circ

Presentat per tres artistes multifacètics i la música original de Marasma Zibra, Pulso convida a submergir-se en un món desfermat de possibilitats, on tres estranys i arquetípics éssers habiten i interactuen. Circ d’alta tensió, pinzellades d’erotisme, teatre, dansa, bona música i molt d’humor s’uneixen en un crit per a la diversitat.
Més Info

Links:
– Video

Save the Temazo – Col.lectiu F.R.E.N.È.T.I.C

Save the Temazo és una ONG que investiga les interrelacions entre la música, les emocions i la jarana en general. Per difondre la seva tasca, el Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. està fent un xou en què el públic participa en el rodatge d’un vídeo promocional. Una experiència a deu metres d’alçada que canviarà la percepció de la realitat!

"Aprenem de les cicatrius però també de les carícies."

Marilén Ribot

"La cuirassa pot desaparèixer si l'ànima se sent acariciada."

Marilén Ribot